نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم

واکنش ریاض به روند مذاکرات وین

نماینده عربستان سعودی در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین ضمن اعلام اینکه ریاض مذاکرات کنونی در وین را از نزدیک زیر نظر دارد، مدعی شد، ایران باید بداند گذشت زمان به نفعش نیست و نباید تعلل کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۳۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله بن خالد بن سلطان» نماینده عربستان سعودی در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در صفحه توییتر خود نوشت، ریاض از نزدیک مذاکرات وین برای احیای برجام و نتایجی را که تا کنون در نشست‌ها حاصل شده، دنبال می‌کند.

وی در ادامه مدعی شد: طرف‌های مربوطه بر تمایل خود مبنی بر مقابله با تشدید تنش از طرف ایران به منظور حصول راه‌حل‌های فراگیر تأکید کرده‌اند.

عبدالله بن خالد ادامه داد: ما در حالی که از تلاش‌های رافائل گروسی حمایت می‌کنیم و در کنار وی هستیم از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم به منظور توانمندسازی آژانس برای نظارت و راستی‌آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران به نحوی که تضمین‌های لازم درباره برنامه هسته‌ای‌اش را فراهم کند، به نقش خود عمل کند و از این تلاش‌ها حمایت نماید.

وی در ادامه ادعای خود افزود: از ایران می‌خواهیم که دست از تعلل بردارد و بداند که (گذشت) زمان به نفعش نیست. ایران را به لزوم توقف تشدید و تخلفات در برنامه هسته‌ای و تهدید نظام عدم اشاعه و پاسخگویی به مطالبات جامعه بین‌المللی که ثبات و شکوفایی را برای منطقه و تمام جهان به همراه خواهد داشت، فرا می‌خوانیم.



دور جدید مذاکرات در دولت جدید ایران (دولت سیزدهم) دوشنبه هشتم آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام آغاز و در نهایت چهارشنبه شب دهم آذر ماه هیأت ایرانی دو سند به طرف مقابل ارائه کرد شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای.

در پی درخواست طرف اروپایی برای مشورت با پایتخت‌ها تنفسی در این مذاکرات ایجاد و دوباره روز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام این مذاکرات از سر گرفته شد که در هفته گذشته در وین در جریان بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر